Ceylanpınar Belediye Eşbaşkanı Uğur Kahraman, Urfa U13 Futbol liginde mücadele eden, Ceylan Yurdu Spor ile Ceylanpınar Spor arasında oynanan derbi maçını izleyerek takımlarımıza destek verdi.
Ceylanpınar’da ki Spor faaliyetleri ve sporculara destek vermeye devam eden belediyemiz eşbaşkanlarından Uğur Kahraman, Urfa U13 Liginde mücadele eden ilçemiz takımlarının Ceylanpınar İlçe Stadında oynan 6’ncı hafta lig müsabakasını seyretti. Kahraman, ligde 3’ncü sırada bulunan Ceylanpınar Spor ile 6’ncı sırada ki ilçemiz takımımız CeylanYurdu Spor arasında oynanacak maç öncesi iki takımın oyuncularıyla bir araya gelerek başarılar diledi. Takımların teknik kadrosu ve sporcularla toplu fotoğraf çekinen Kahraman daha sonra büyük çekişmeye sahne olan ve 1-1 beraberlikle sonuçlanan maçı izledi.
Takımlarımız ligin son haftası olan önümüzde ki hafta Urfa deplasmanında rakipleriyle karşılaşacak. Ceylanpınar Spor ligde lider durumda bulunan Güneş Spor, Ceylan Yurdu Spor ise Urfa takımlarından Çamlıca Spor ile karşı karşıya gelecek.