GÜNCEL HABERLER

Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak, Gazi Caddesi esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi etti.

Başkan Aksak'tan Esnaf Ziyareti

Ceylanpınar Antep Deresi’nde Temizlik

Başkan Aksak:

Başkan Aksak: "Halkımızın Hizmetkârı Olacağız"

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından ilçe genelinde yama çalışmalarına başlandı.

Ceylanpınar Genelinde Yol Yama Çalışmaları Başladı

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak, belediye bünyesindeki Bedensel Engelliler Basketbol Takımı'nın Süper Lig'i garantilemesi sonrası teşekkür mesajı yayımladı.

Başkan Aksak: ‘Engelleri Aşanlarla Gurur Duyuyoruz’

detaylar için tıklayın
Çevre ve halk sağlığının korunmasında, bulaşıcı ve salgın hastalıkların insanlar ve hayvanlar arasında hızla yayılmasına neden olan canlılarla mücadele, Ceylanpınar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından başlatıldı.

Ceylanpınar Belediyesi, İlaçlama Çalışmalarına Başladı