GÜNCEL HABERLER

Ceylanpınar Belediyespor, Süper Amatör Ligi'nde ikinci yarının ilk maçında kendi sahasında ağırladığı Şanlıurfa DSİ Spor'u 2-1 yendi.

Ceylanlar İkinci Yarıya Galibiyetle Başladı

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla,

Başkan Atilla: Basın, Demokrasimizin Vazgeçilmez Unsurlarından Biridir

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, "Yaptıkları iş gereği gözlemleri, bağımsız duruşları ve tarafsız kimlikleri ile yönetim ve vatandaşlarımız arasında çok önemli bir köprü görevi gören basın, demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarından biridir" dedi.

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyesi, güçlendirdiği araç filosu ile ilçenin dört bir yanına ilçe merkezi ve kırsal ayrımı yapmadan hizmetlerine devam ediyor. Filoya 43 yeni araç alındı.

Güçlü Araç Filosu, Güçlü Ceylanpınar

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla,

Başkan Atilla:Ülkemiz, Sadece Türkiye'de Değil Tüm Dünyada Mazlumlara Sahip Çıktı

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, "Türkiye, tüm dünyanın sessizliğe gömüldüğü zamanlarda hakkın sesi olmuş, başta İslam dünyası olmak üzere kanın ve gözyaşının hakim olduğu her yerde, yaralara merhem olmuştur. Hiçbir siyasi kaygı gözetmeksizin, sadece insana verdiği değerden ötürü bu mücadelenin içerisinde olmuştur" dedi.

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü, kendi sahasında karşılaştığı Çanakkale Boğazgücü Bedensel Engelliler Basketbol Takımı'nı 77-55 yenerek zirve ve şampiyonluk inadını sürdürdü.

Engelsiz Ceylanlar'dan Başkan Atilla'ya Yeni Yıl Hediyesi

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü İlçe Kaymakamı Mehmet Keklik'i ziyaret etti.

Engelsiz Ceylanlar'dan Kaymakam Keklik'e Ziyaret