GÜNCEL HABERLER

Ceylanpınar Belediyesi Spor Kulübü Satranç Takımı, 2018 Türkiye Kulüpler Satranç Sampiyonası'nda damga vurdu. Satranç Takımı, 61 takımın katıldığı turnuvada dördüncülüğü elde ederek adını 2.Lig'e yükseldi.

Ceylanpınar Belediyesi Başarıya Doymuyor

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar'ın en büyük caddelerinden biri olan Gazi Caddesi'nde çalışmalar hız kazandı. Ekiplerce asfalt serimi öncesinde caddeye PMT serimi yapıldı.

Gazi Caddesi'nde Çalışmalar Hız Kazandı

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyesi ile Şanlıurfa Kızılay Kan Bağışı Merkezi tarafından başlatılan kan bağışı kampanyasına duyarsız kalmayan vatandaşlar, kan bağış noktasına gelerek destek verdi.

Ceylanpınarlılar Kan Bağışına Seferber Oldu

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar 15 Temmuz kanlı darbe girişiminin 2’nci yıl dönümünde düzenlediği etkinliklerle şehitleri andı.

Ceylanpınar'da Millet İki Yıl Sonra Yine Meydanlarda

detaylar için tıklayın
15 Temmuz Darbe Girişimi'nin ikinci seneyi devriyesinde Tel Hammud Çadırkent'inde düzenlenen programlar 15 Temmuz şehitleri anıldı.

15 Temmuz Şehitleri Çadırkent'te Anıldı

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebiyle etkinlik düzenlendi. Etkinlikte 15 Temmuz şehitleri anıldı.

Ceylanpınar'da 15 Temmuz Şehitleri Unutulmadı