GÜNCEL HABERLER

Yönetmenliğini Serdal Altun'un, sponsorluğunu ise Ceylanpınar Belediyesi'nin yaptığı Oyuncak Bebek kısa filmi ödüle doymuyor.

Oyuncak Bebek Kısa Filmi Ödüle Doymuyor

detaylar için tıklayın
İlçe Kaymakamı Mehmet Keklik ve Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ilçede yapımı devam eden 150 Yataklı Devlet Hastanesi çalışmalarını inceledi.

Kaymakam Keklik ve Başkan Atilla Hastane Çalışmalarını İnceledi

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyesi tarafından ilçe merkezindeki caddelere modern aydınlatma sistemi kuruldu. Aydınlatma sisteminden sonra ilçe yeni bir görünüme kavuştu.

Ceylanpınar Caddeleri Modern Aydınlatma Sistemi İle Işıl Işıl

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Kaymakamı Mehmet Keklik, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya ilçeye yaptığı hizmet ve yatırımlar için teşekkür etti.

Kaymakam Keklik'ten Başkan Atilla'ya Hizmet Teşekkürü

detaylar için tıklayın
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 80. yılında Ceylanpınar'da törenle anıldı.

Ceylanpınar'da 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, çeşitli sağlık sorunları bulunan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Atilla, Hastaları Unutmadı