GÜNCEL HABERLER

Ceylanpınar'a bağlı Saraççeşme mahallesi ortaokulunda, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından desteklenen '4006 Bilim Fuarı' gerçekleştirildi.

Saraççeşme Ortaokulunda Bilim Fuarı Açıldı

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda yapımı tamamlanan ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik tarafından açılışı yapılan Özbek Mahallesi semt pazarında satış yapacak esnafların yerleri kura ile belirlendi.

Pazarcıların Yerleri Kurayla Belirlendi

Ceylanpınar Belediyesi Camilerde İlaçlama Çalışması Başlattı

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve spor Bayramı kutlamaları, kapsamında Atatürk anınıta çelenk bırakıldı.

Ceylanpınar'da 19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı

Yeşiltepe Mahallesinde Stabilize Yol Çalışması Başladı