GÜNCEL HABERLER

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, parkların ve yeşil alanların insanların nefes aldıkları, yörenin de akciğeri konumundaki mekanlar olduğunu belirterek, “Yeşil Ceylanpınar hedefiyle her mahallemizi parka kavuşturacağız” dedi.

Başkan Soylu; Her Mahallemizi Parka Kavuşturacağız

detaylar için tıklayın
Türk tarımının gelişmesinde ve kalkınmasında önemli bir misyon üstlenen ve devasa büyüklükteki işletmelerinden birisi de Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçe sınırlarında bulunan Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü’ne (TİGEM) ait atıl durumdaki bir arazi Belediye Başkanı Feyyaz Soylu'nun girişimleriyle yöre halkının hizmetine verilmeye hazırlanıyor.

Başkan Soylu; TİGEM Projesi, Ceylanpınar’ın Karaköprü’sü Olacak

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu
2014-2020 IPARD Programı (IPARD II Dönemi)

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu 2014-2020 IPARD Programı (IPARD II Dönemi)

detaylar için tıklayın
İl Özel İdaresi Meclis Üyeliği ve muhtarlık gibi görevlerde bulunduktan sonra seçildiği Belediye Başkanlığı görevinde  merhameti ve adaleti ile gönüllerde yer edinen Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, GTV’nin canlı yayın programında bugüne kadar verdiği hizmetleri ve yeni projelerini anlattı.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, GTV Canlı yayınında hizmetlerini anlattı

İl Özel İdaresi Meclis Üyeliği ve muhtarlık gibi görevlerde bulunduktan sonra seçildiği Belediye Başkanlığı görevinde merhameti ve adaleti ile gönüllerde yer edinen Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, GTV’nin canlı yayın programında bugüne kadar verdiği hizmetleri ve yeni projelerini anlattı.

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında imzalanan toplu sözleşme ile personelin maaşına ortalama yüzde 28 zam yapıldı.

Başkan Soylu, İşçisinin Alın Terinin Hakkını Verdi

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’yu ziyaret eden AK Parti Milletvekili Doç. Dr. Halil Özşavlı, Ceylanpınar ilçelerine doğalgaz ulaştırılması amacıyla hazırlanan projenin ihalesinin tamamlandığı, Ceylanpınar - Kızıltepe Karayolunun ise ihaleye çıktığı müjdelerini verdi. Başkan Soylu, bu projelerde emeği geçen herkese ilçe halkı adına teşekkür etti.

CEYLANPINAR’A ÇİFTE MÜJDE