GÜNCEL HABERLER

“Önce temizlik ve dolayısıyla halk sağlığı” diyen Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’nun talimatıyla başlatılan bahar temizliği seferberliği sürüyor.

Ceylanpınar ilçe kırsalında temizlik seferberliği

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’nun “Merkezde hangi hizmet varsa, kırsalda da olacak” talimatı doğrultusunda çalışmalarını sürdüren ekipler, kırsal mahallelerde stabilize yol ve reglaj çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda, yaklaşık 130 kilometre stabilize yol çalışması tamamlandı.

Ceylanpınar Kırsalında Hizmet Seferberliği

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyesine bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Başkan Feyyaz Soylu’nun talimatları doğrultusunda yeşil bir Ceylanpınar için harekete geçti.

35 Bin Fidan Yeşil Ceylanpınar İçin Toprakla Buluştu

detaylar için tıklayın
Başkan Soylu; Halkımızı Yazın Tozdan Kışın Çamurdan Temiz Nezih Bir Ortama Oluşturacağız

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar halkına hizmet için bir ayağı Ankara’da olan, milletvekillerinin de desteğini alarak tüm bakanlıkları tek tek ziyaret edip, ilçenin ihtiyaçlarına ilişkin projelerini sunup destek isteyen Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, son ziyaretinden de müjdelerle döndü.

Başkan Soylu, Ankara’dan Müjdelerle Döndü

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, Spor Toto Teşkilatı’ndan, ilçedeki 40 mahalleden 38’ine pota kurulması ve bir semt sahası yapılması sözü aldıklarını bildirdi.

Ceylanpınar’da 38 Mahalle Sporla Buluşacak