GÜNCEL HABERLER

Ceylanpınar Belediyesi tarafından 15 Temmuz Mahallesi'nde yapılan Zeytin Dalı Parkı'nda son gelindi. Park yakın zamanda açılarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

Ceylanpınarlılar Zeytin Dalı Parkı'na Kavuşuyor

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar'da 19 Eylül Gaziler Günü, Hükümet Konağı'nda düzenlenen törenle kutlandı.

Ceylanpınar'da Yaşayan Kahramanlar Gaziler Unutulmadı

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar'da okulların açılmasıyla beraber öğrenciler, trafikteki varlıklarına dikkat çekmek için etkinlik yaptı. ‘Trafikte biz de varız’ dövizleri taşıyan öğrenciler, sürücüleri dikkatli olmaya davet etti.

Ceylanpınar'da "Daha Dikkatli Şoför Amca" Etkinliği

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar'ın sağlık yükünü kaldıracak olan 150 Yataklı Ceylanpınar Devlet Hastanesi'nin kazı çalışmalarına başlandı.

150 Yataklı Devlet Hastanesi'nde Çalışmalar Start Aldı

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla,

Başkan Atilla: Gazilerimiz Gurur Kaynağımızdır

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, "Vatanın bölünmez bütünlüğü, halkımızın huzuru, güvenliği ve esenliği için büyük bir onurla görev yaparak gazilik mertebesine ulaşan kahramanlarımız gurur kaynağımızdır" dedi.

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi'nin koordineli çalışmaları ile Ceylanpınar'ı Kızıltepe'ye bağlayan Akrepli Yolu'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Akrepli Yolu'nda Çalışmalar Devam Ediyor