GÜNCEL HABERLER

Ceylanpınar Belediyesi’nden Örnek Hizmet

15 Temmuz Mahallesi Kültür Evi'nin Temeli Atıldı

"Her mahalleye bir kültür evi" sloganıyla kültür evi çalışmalarını sürdüren Ceylanpınar Belediyesi, 15 Temmuz Mahallesi Kültür Evi'nin temelini attı.

Zeytin Dalı Parkı'nda Hummalı Çalışma

"Yeşil Bir Ceylanpınar" sloganı ile ilçenin dört bir yanına parklar yapan Ceylanpınar Belediyesi park bulunmayan mahallelere yeni parklar yapmaya devam ederken, yapımı devam eden 15 Temmuz Mahallesi Zeytin Dalı Parkı'nda çalışmalar hız kazandı.

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyesi tarafından cadde ve sokaklarda kilit parke taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kilitli Parke Taşı Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayında ekmek ve pide fırınlarında hijyen ve gramaj denetimleri yaptı. Yasal mevzuata uymayan işyerlerine ise cezai işlem uygulandı.

Ceylanpınar'da Ramazan'da Fırın Denetimleri Hız Kesmedi

detaylar için tıklayın
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Ceylanpınar'da yapılan bir dizi etkinlikler kapsamında coşkuyla kutlandı.

Ceylanpınar'da 19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı