GÜNCEL HABERLER

Başkan Soylu, Şehitlerin Kabirlerini Rengârenk Süs Bitkileriyle Donattı

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Soylu’dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Başkan Soylu, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, tüm İslam âleminin ve Ceylanpınarlı hemşerilerinin bayramını kutladı.

Başkan Soylu’dan Kurban Bayramı Mesajı

detaylar için tıklayın
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma etkinlikleri kapsamında Ceylanpınar'da düzenlenen programa binlerce kişi katıldı.

15 Temmuz Şehitleri Ceylanpınar’da Unutulmadı

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebiyle etkinlik düzenlendi. Etkinlikte 15 Temmuz şehitleri anıldı.

Başkan Soylu, 15 Temmuz Şehitlerimizi Unutursak Kanımız Kurusun

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Küresel hiçbir operasyonun 15 Temmuz ruhu karşısında duramayacağını ifade eden Başkan Soylu, FETÖ ve muadili tüm terör örgütlerinin tarihe gömüleceğini belirti.

Başkan Soylu, 15 Temmuz Türk Milleti’nin Canıyla, Kanıyla Yazdığı Bir Destandır