BAŞKAN HABERLERİ

Osmanlı Ocakları'ndan Başkan Atilla'ya ziyaret

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Çamsız kepez eteğinde 22 Temmuz 2015 günü terör örgütü PKK tarafından yataklarında uyurken şehit edilen polis memuru Feyyaz Yumuşak ve Okan Acar adına Atış Poligonu hizmete açıldı.

Şehit Feyyaz Yumuşak ve Okan Acar Atış Poligonu Dualarla Açıldı

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'yı Cumhuriyet mahalle sakinleri ve Kejanlı kadınlardan oluşan yaklaşık 30 kişilik grup ziyaret etti.

Kejanlı Kadınlardan Zeytin Dalı Operasyonuna Destek Başkan Atilla'ya Ziyaret

detaylar için tıklayın
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ceylanpınar’da bir dizi temaslarda bulundu.

Nihat Çiftçi Ceylanpınar’da

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar'da 1997/4 tertip askere gidecek olan Gökhan Kurşak'ın ailesi tarafından asker gecesi düzenlendi.

Başkan Atilla; Şahadete Halay Çekerek Giden Başka Bir Millet Yoktur

Dağ ailesi HDP'den AK Partiye Katılma Kararı Aldı