BAŞKAN HABERLERİ

Başkan Atilla, Eyüpoğlu Ailesine Kirve Oldu

detaylar için tıklayın
15 Temmuz Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Ceylanpınar'da düzenlenen programa binlerce kişi katıldı.

Ceylanpınar 15 Temmuz İçin Unutmadık, Unutmayacağız Dedi

detaylar için tıklayın
15 Temmuz demokrasi şehitleri ve gazileri anma etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ve gaziler, Ceylanpınar Kaymakamlığı tarafından tertip edilen yemekte bir araya geldi.

Ceylanpınar'da Gazi ve Şehit Aileleri Yemekte Bir Araya Geldi

15 Temmuz Şehitleri Çadırkentte Anıldı

Kazandıkları Kupaları Şehit Ağabeyine Verdiler

detaylar için tıklayın
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ceylanpınar temsilciği tarafından 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Konferans Solununda 15 Temmuz Şehitleri Anma programı düzenlendi.

TÜGVA Ceylanpınar'da 15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı Düzenlendi