BAŞKAN HABERLERİ

Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak, Gazi Caddesi esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi etti.

Başkan Aksak'tan Esnaf Ziyareti

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak, Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Aksak’tan ’11 Nisan Mesajı’

detaylar için tıklayın
10 Nisan Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatı’nın 174. Yıl Dönümü dolayısıyla Ceylanpınar'da etkinlikler düzenlendi.

Ceylanpınar'da Polis Haftası Coşkuyla Kutlanıyor

detaylar için tıklayın
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde zafer elde eden AK Partili Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak, ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Ceylanpınar Belediyesi İlk Meclis Toplantısını Yaptı

CHP Heyeti’nden Başkan Aksak’a Ziyaret

detaylar için tıklayın
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi’nin ardından Ceylanpınar Belediye Başkanlığı’na seçilen Abdullah Aksak, mazbatasını aldıktan sonra bir mesaj yayımladı.

Başkan Aksak’tan Göreve Başlama Mesajı