BAŞKAN HABERLERİ

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, parkların ve yeşil alanların insanların nefes aldıkları, yörenin de akciğeri konumundaki mekanlar olduğunu belirterek, “Yeşil Ceylanpınar hedefiyle her mahallemizi parka kavuşturacağız” dedi.

Başkan Soylu; Her Mahallemizi Parka Kavuşturacağız

detaylar için tıklayın
Türk tarımının gelişmesinde ve kalkınmasında önemli bir misyon üstlenen ve devasa büyüklükteki işletmelerinden birisi de Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçe sınırlarında bulunan Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü’ne (TİGEM) ait atıl durumdaki bir arazi Belediye Başkanı Feyyaz Soylu'nun girişimleriyle yöre halkının hizmetine verilmeye hazırlanıyor.

Başkan Soylu; TİGEM Projesi, Ceylanpınar’ın Karaköprü’sü Olacak

detaylar için tıklayın
İl Özel İdaresi Meclis Üyeliği ve muhtarlık gibi görevlerde bulunduktan sonra seçildiği Belediye Başkanlığı görevinde  merhameti ve adaleti ile gönüllerde yer edinen Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, GTV’nin canlı yayın programında bugüne kadar verdiği hizmetleri ve yeni projelerini anlattı.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, GTV Canlı yayınında hizmetlerini anlattı

İl Özel İdaresi Meclis Üyeliği ve muhtarlık gibi görevlerde bulunduktan sonra seçildiği Belediye Başkanlığı görevinde merhameti ve adaleti ile gönüllerde yer edinen Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, GTV’nin canlı yayın programında bugüne kadar verdiği hizmetleri ve yeni projelerini anlattı.

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’yu ziyaret eden AK Parti Milletvekili Doç. Dr. Halil Özşavlı, Ceylanpınar ilçelerine doğalgaz ulaştırılması amacıyla hazırlanan projenin ihalesinin tamamlandığı, Ceylanpınar - Kızıltepe Karayolunun ise ihaleye çıktığı müjdelerini verdi. Başkan Soylu, bu projelerde emeği geçen herkese ilçe halkı adına teşekkür etti.

CEYLANPINAR’A ÇİFTE MÜJDE

detaylar için tıklayın
Bulduğu her fırsatta vatandaşın ayağına gelmesini beklemeyip Halkın ayağına gidip yerinde talep ve sorunları bir bir çözüme kavuşturan Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, Özbek Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahallenin eksiklerini yerinde tespit eden Başkan Soylu, ilgili birime talimat vererek çalışma başlatacağını bildirdi.

Başkan Soylu, Sorunları Tek Tek Çözüme Kavuşturuyor

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, kalemini her zaman adaletten, haktan, sevgiden ve iyilikten yana kullanan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Başkan Soylu'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı